Doneeractie energiecompensatie

Doneer voor energiebesparing in Sint Marten Sonsbeek en Klarendal!
Omdat de energielasten dit jaar flink zijn gestegen, zijn veel mensen in de knel gekomen. Samen met de Buurtservice en energiecoaches wil Stichting De Groene Vos mensen ondersteunen bij het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in en aan het huis.

Heb je zelf de energiecompensatie van de overheid niet nodig?
Dan kun je ze via Stichting De Groene Vos doneren in het kader van de actie ’Doneer voor een duurzame wijk’. Het komt dan terecht bij bewoners van Sint Marten-Sonsbeek en Klarendal die hier financiële ondersteuning bij nodig hebben. De Groene Vos wil samen met de energiecoaches van de Energiebank en de klussers van de Buurtservice van het Inloophuis tot maart 2023 tenminste 25 adressen in Sint Marten Sonsbeek en Klarendal ondersteunen om energiebesparende maatregelen door te voeren. De maatregelen worden door de klussers en energiecoaches voorbereid en uitgevoerd. Als deze worden uitgevoerd in Sint Marten Sonsbeek en Klarendal kunnen zij de kosten voor materialen zoals deurdrangers, radiatorventilatoren, raamfolie, voorzetramen, gordijnstoffen, tochtstrips en dergelijke declareren bij De Groene Vos. Deze worden dan met een maximum van €100 per adres vergoed uit de donaties.

Doneren?
Wil je meedoen en jouw buurtgenoten ondersteunen? Maak dan jouw donatie over op rekening NL 92 TRIO 0781 5001 25 van Stichting De Groene Vos onder vermelding van “Energiebesparing in de wijk”. De Groene Vos is een ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Alle donaties die de Groene Vos ontvangen met genoemde vermelding worden besteed aan deze actie. Stichting De Groene Vos vult eventuele tekorten tot een bedrag van € 1000 aan uit eigen middelen.

Hulp nodig bij het bekostigen?
Woon je in genoemde wijken en heb je hulp nodig om energiebesparende maatregelen te bekostigen? Neem dan contact op met de Buurtservice via maarten@inloophuissintmarten.nl of de Energiebank, regio Arnhem.Deze wijkgerichte actie is een initiatief van De Groene Vos in samenwerking met Energiebank regio Arnhem, de Buurtservice van Stichting het Inloophuis en de Gemeente Arnhem.Meer informatie: De Groene Vos, info@degroenevos.nl of 026-7370041


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 17 =