Stilteweekend in abdij koningsoord

Het Inloophuis St. Marten heeft een warme band met de zusters van Abdij Koningsoord in Oosterbeek.

Elk jaar gaat buurtpastor Ellie Smeekens met een groep wijkbewoners twee dagen naar de trappistinnen. Daarnaast stuurt Ellie elke week gebedsintenties vanuit het Inloophuis en het Buurtpastoraat naar de Martinuskerk en naar de zusters. De zusters bidden mee voor de noden, vragen, moeilijke of vreugdevolle situaties die we in het inloophuis en in het contact met wijkbewoners tegenkomen. Ook krijgt het Inloophuis regelmatig spullen die de zusters zelf niet meer gebruiken. Die spullen komen terecht in de kledinghoek, in de weggeefkast of delen we uit aan bezoekers.

In het weekend van 24 tot 26 februari organiseren de zusters een stilteweekend voor jonge mensen van 18 t/m 30 jaar. Het klooster ligt op een rustige plek net buiten Oosterbeek. Je kunt hier tot rust komen, er is tijd voor bezinning: het is een plek die uitnodigt om (weer) in contact te komen met de bron van je bestaan. De gasten hoeven niet gelovig te zijn, uiteraard wordt er wel respect (en nieuwsgierigheid) verwacht naar de leefwijze van de zusters.

Meer informatie vind je op www.abdijkoningsoord.org.
Je kunt je aanmelden via: gastenhuis@koningsoord.org


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =