Warme Winterroute – 17 december

Het belooft zaterdag 17 december een warme winterdag te worden. Niet letterlijk, maar toch zeker wel figuurlijk! Klarendal en Sint Marten vieren voor het eerst samen kerst: tussen 10 en 22 uur zijn er op verschillende locaties in de wijk warme, leuke en gezellige activiteiten.  

Winterroute

Bijna tien wijkorganisaties organiseren gezamenlijk deze bijzondere dag. Voor iedereen is er iets leuks te doen, in een op elkaar aansluitend programma. De dag begint met een Kids Kerstconcert van ABC Libertas, vervolgens kun je lekker pannenkoeken of een oliebol eten bij de Klarendalse Molen om daarna je eigen kerststukje of kaarten te maken bij de Wasplaats, of ga wat later op de middag even met de voetjes van de vloer bij de popmuziek van de wijkband Manatee in De Nieuwe Hommel. En dit is nog maar een greep uit het rijke programma.

Inloophuis

Ook het Inloophuis doet mee. Samen met Villa Klarendal en het Stadsklooster vertellen we op verschillende kerstverhalen. Ook vind je achter ramen in Klarendal en Sint Marten gedichten die de deelnemers van WoordenWerkplaats hebben geschreven. En daarnaast is er twee keer een kerstvoorstelling te zien in het Inloophuis waarbij je van harte uitgenodigd bent om mee te zingen!

Kortom, kom gezellig langs! We zien je graag!

Dit is het programma:

ABC Libertas, 
Klarendalseweg 477
Kids Kerstconcert10.00 – 12.00
De Wasplaats,
Klarendalseweg 439
Kerststukjes en kerstkaarten maken11.00 – 15.00
De Klarendalse Molen, Klarendalseweg 82pannenkoeken, vuurkorven en hoornblazers, ofwel Midwinterfeest11.00 – 17.00
De Nieuwe Hommel,
De Wiltstraat 6
Kinderactiviteiten    15.00 – 20.00
Inloophuis
Van Slichtenhorststraat 34
Theater; een korte kerstvoorstelling waarbij de bezoekers worden uitgenodigd om de kerstliederen uit de voorstelling mee te zingen.  14.00
De Nieuwe Hommel
De Wiltstraat 6
Schimmenspel gemaakt met en voor wijkbewoners15.30  16.30  17.30
De Nieuwe Hommel
De Wiltstraat 6
Band Manatee, speelt een mix van Jazz en Pop18.00
Inloophuis
Van Slichtenhorststraat 34
Theater:; een korte kerstvoorstelling waarbij de bezoekers worden uitgenodigd om de kerstliederen uit de voorstelling mee te zingen.16.00
ABC Libertas
Klarendalseweg 477
Drag your own Kerststukje21.00

Mogelijk gemaakt door:

De Warme Winterroute wordt gefinancierd door het Bewonersoverleg van Klarendal en Sint Marten en door de organisaties zelf. Alle voorstellingen zijn gratis. Voor de kerststukjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Deelnemende organisaties: De Wasplaats, Molen de Kroon, het Inloophuis, De Nieuwe Hommel, ABC Libertas, Stichting Welzijn Ouderen, Stichting Rijnstad, Vila Klarendal en Rozet.

De poster is gemaakt door Vitale Verbindingen:


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + veertien =