Wat eerder De Zomerschool heette, worden nu tijdens de zomervakantie Verbindende Zomeractiviteiten genoemd.

Vitale Verbindingen organiseert met de vele partners vanaf 14 juli iedere dinsdag en donderdag activiteiten zijn gericht op ontspanning, kunstzinnige vorming en herstel. De workshops zijn heel divers. Van sport- en spelactiviteiten, theater en creatieve workshops tot workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Iedere dinsdag g start om 12.15u de middag met soep in het Inloophuis. Om 13.00u starten 3 workshops tegelijk: twee workshops in het Inloophuis en eén in de Nieuwe Hommel. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten verbonden aan de Verbindende zomeractiviteiten. Aanmelden is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Klik hier voor het volledige programma.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − drie =