Voor Elkaar in Arnhem

Heb je behoefte aan een helpende hand, praktische ondersteuning of een luisterend oor? Iemand die een boodschap voor je kan doen, de hond kan uitlaten of tijd heeft voor een praatje? Als het niet lukt om dit zelf of met hulp uit je omgeving te doen, zijn er mensen die je graag daarbij helpen! Je kunt met deze vragen terecht bij Voor Elkaar in Arnhem (VEIA).

In Arnhem zijn veel organisaties die met vrijwilligers werken. VEIA zorgt dat jouw vraag komt bij de organisatie die jou kan helpen.   

Elke donderdag is Marijn Pikaar in het Inloophuis als aanspreekpunt van VEIA aanwezig. Hij zoekt voor jouw vraag de beste plek. Zo krijg je zo snel mogelijk de hulp die je nodig hebt. Loop gerust tussen 10.00 en 12.00 even binnen. Hij is op de donderdagmorgen ook telefonisch te bereiken op nummer op 026-3127702. Dagelijks wordt om 12 uur de voicemail gecontroleerd.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =