Paastasactie, een extraatje voor je buren!!

Al enkele jaren is er rond Pasen een inzamelingsactie voor mensen die het niet breed hebben, in de Arnhemse wijken Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek. Denk daarbij aan mensen die gebruik maken van faciliteiten van De Voedselbank en kerkelijke diaconale instanties. 

In het verleden stelden we r (PAAS) tassen samen met wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken, waarbij wijkbewoners de producten voor in de tassen doneerden. Mensen konden zo alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames. Helaas is het door corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen. Daarom vragen we nu een financiële bijdrage! Hiervan krijgen ‘je buren’ een cadeaubon, die ze kunnen besteden bij een supermarkt. 


De inzameling vindt plaats vanaf  2 maart tot 6 april 2022. De cadeaubonnen worden op Goede Vrijdag 15 april uitgereikt.  Maar feitelijk staat de inzamelactie al open.

Het rekeningnummer waar de bijdrage naar overgemaakt kan worden is:  NL82TRIO0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek. Graag onder vermelding van Actie Paastas!

Ook kun je online met een klik doneren via www.doneeractie.nl/paastasactie-klarendal-sint-marten-spoorhoek/-48971 Je krijgt daar de mogelijkheid om makkelijk via IDEAL te doneren.

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis St. Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners.

Hopelijk spreekt deze actie u aan en maakt u geld over naar het eerder genoemde bankrekeningnummer.

Namens alle betrokken wijkbewoners alvast hartelijk dank!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =