Paastas actie weer uitgesteld

Op Witte Donderdag zou de organisatie van de Paas Tas Actie coronaproof bonnen gaan uitdelen in plaats van traditionele tassen. Maar de actie is voor de tweede keer ingehaald door de gevolgen van de maatregelen rond het Coronavirus.

Kleine portemonnee

De Paastas-actie in de wijken Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek is bedoeld om wijkbewoners met een zeer kleine portemonnee te voorzien van een Paastas, gevuld met door bewoners en sponsoracties verzamelde luxe artikelen. Ook in 2020 werd dit vanwege de coronacrisis al een Pinksterbon actie, en zelfs nu 2021 startte met een Paasbon actie, blijkt ook dat vanwege maatregelen niet mogelijk.

Om die reden heeft de organisatie besloten om de Paastas-actie wederom uit te stellen en er een Pinksterbon-actie van te maken. De bonnen worden op de donderdag voor Pinksteren, 20 mei uitgedeeld aan betrokkenen.

Donaties nog steeds welkom

De doneeractie is ook verlengd en heeft nu de naam Pinksterbonactie gekregen. Donaties die tot nu toe zijn binnengekomen, blijven staan en worden gebruikt voor het uitdelen van bonnen en bloemzaden rond Pinksteren. Tot 9 mei zijn donaties welkom.

Toch wensen we iedereen een fijn Paasweekend toe!

De Pinksterbon-actie Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek is een gezamenlijk initiatief van inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en sociaal wijkteam Arnhem-Noord in samenwerking met andere niet-aangesloten vrijwilligers uit de wijk.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 16 =