Buurtservices zoekt klussers

De Buurtservice van het Inloophuis St. Marten verleent hand- en spandiensten in en om het huis aan wijkgenoten die daar zelf de mogelijkheden niet toe hebben. Denk aan klussen zoals een lamp ophangen, een wandje schilderen of een haag snoeien. Ook helpt de Buurtservice, in samenwerking met gemeente, energiecoaches en de Wasplaats, mee aan het verduurzamen van woningen in de wijken St. Marten, Klarendal en Spoorhoek.

Een aantal vrijwilligers biedt hulp bij de klussen. De klussers komen eens in de zes weken bij elkaar. Ze bespreken en verdelen dan de binnengekomen klussen. Klussers bepalen zelf welke en hoeveel klussen ze op zich willen en kunnen nemen. Meestal werken de vrijwilligers aan een klus.

Tijdens de coronaperiode is de Buurtservice ietwat stilgevallen. Daarom kan de klusdienst weer wat extra handen gebruiken. Maarten Thijssen gaat als projectleider de Buurtservice coördineren. Vind je het leuk om te klussen en fijn om anderen te helpen? Neem dan contact op met Maarten via maarten@inloophuissintmarten.nl of telefonisch op dinsdag en donderdag op 06 19418829.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 11 =