Kledingpunt – kleding voor een habbekrats

Tijdens de Inloopochtend op de donderdagochtend is op de eerste etage het Kledingpunt open. Metty Jager helpt je tussen 10 en 12 uur aan tweedehands kleding. Voor een prikkie kun je in dit ‘winkeltje’ kleding en linnengoed kopen.

Het aanbod is groot. Van ondergoed tot winterjas: alles is hier te vinden. Naast tweedehands kleding voor alle leeftijden en maten, vind je hier ook handdoeken, beddengoed en gordijnen. Alle spullen zijn gewassen en goed door Metty gecontroleerd. Ook is het mogelijk de kleding te passen. Het kledingpunt is nadrukkelijk bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee.

Metty is sinds oktober 2021 als vrijwilliger actief voor het Inloophuis. Naast haar inzet voor het kledingpunt, helpt ze op woensdagmorgen in het Inloophuis ook bij de uitgifte van de Voedselbank en werkt ze bij Terres des Hommes.

Het Inloophuis wil ook graag op de dinsdagochtend het Kledingpunt openen. Hiervoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Heb je interesse? Stuur een berichtje naar ikenius@inloophuissintmarten.nl. Hij vertelt je er graag meer over.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =