Een route van kerstverhalen

Op meerdere plekken in Sint Marten Sonsbeek en Klarendal zijn verhalen te vinden die de verschillende betekenissen van het kerstfeest belichten. Deze verhalen en gedichten zijn op verschillende adressen in de wijk opgehangen en allemaal vanaf de stoep te lezen.

Normaalgesproken organiseren we elk jaar een bijeenkomst waarbij we kerstverhalen aan elkaar voorlezen. Die activiteit kan helaas vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom hopen we met deze route van verhalen en gedichten een mooi alternatief te organiseren.  

Route

Deze verhalen en gedichten zijn te vinden op:

  • Kerstfeest: Agnietenstraat 120 en Rappardstraat  62.  
  • Kersthoeve: Rappardstraat 68 en Klarendalseweg 477-1
  • Een kind geboren: Rappardstraat 72, Akkerstraat  22 en Hommelseweg 206
  • Engel: Rappardstraat 74, Jacob Cremerstraat 13 en Sloetstraat
  • Kerstfeest voor de dieren: Klarendalseweg 125 en Agnietenstraat 213
  • Open onze ogen: Duivenstraat 24 en Apeldoornseweg 19
  • Het kerstverhaal volgens Lucas: Inloophuis – Van Slichtenhorststraat  34
  • Tegen de stroom in: De Nieuwe Hommel – De Wiltstraat  6
  • Als ieder mens: Graaf Lodewijkstraat 60,  Inloophuis – Van Slichtenhorstraat  34 en Klarendalseweg  430

Extra activiteit op Tweede Kerstdag

Aanvullend op deze verhalenroute ben je op Tweede Kerstdag van harte welkom in het Inloophuis bij een feestelijke activiteit. Als in het verhaal van de drie wijzen gaan deelnemers in tweetallen op pad, waar ze geleid door sterren op verschillende locaties verhalen, gedichten en geschenken vinden. Aansluitend is er een heerlijke high-tea en gaan we met elkaar in gesprek over wat Kerstmis voor eenieder betekent.

De activiteit begint om 13.30 uur en is tot ongeveer 16.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen tien mensen meedoen met de activiteit. De bijdrage is €2,-. Inschrijven kan tot vrijdagochtend 24 december 10 uur bij ikenius@inloophuissintmarten.nl

Hopelijk tot dan!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =