De afgelopen periode hebben De Woordenwerkplaats en de Kartonage voor creatieven in het Inloophuis de handen ineen geslagen om vorm te geven aan prachtige kerstgedachtes, o.a. te zien in de ramen van het Inloophuis.

Woordenwerkplaats

Wekelijks op maandag komen bezoekers van het Inloophuis op de Woordenwerkplaats. Tijdens de schrijfclub worden er thema’s bedacht, werkvormen gevonden en met de resultaten ontstaan mooie gesprekken. Allen hadden hun eigen idee bij een kerstgedachte.

Kartonage voor creatieven

Sinds 2020 bedenkt Judith voor iedere dinsdagmiddag iets duurzaams om samen te maken van karton: er ontstaan prachtige creaties tijdens de Kartonage!

Kerstgedachtes

De krachten zijn samengekomen en er hangen ondertussen prachtig vormgegeven kerstgedachtes in de ramen van het Inloophuis. Maar kerstgedachtes zijn er om te delen: daarom zullen er ook resultaten te vinden zijn in De Nieuwe Hommel aan de De Wiltstraat in Sint Marten en in de etalage van De Wasplaats aan de Klarendalseweg.

Fijne kerst!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 2 =