Paas tas actie

Sinds 2015 wordt er jaarlijks voorafgaand aan Pasen een actie georganiseerd om wijkbewoners van Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek met een zeer kleine portemonnee te voorzien van een Paastas. Deze tas wordt steeds meer een pakket dat vergelijkbaar is met een kerstpakket. Waar de voedselbank de basisvoedingsmiddelen levert, willen wij daar bovenop wat extra lekkers of bijzonders aanbieden.

© Zefanja Hoogers

Wijkbewoners kunnen vanaf ongeveer anderhalve maand van tevoren op enkele adressen in de wijken luxe paasartikelen inleveren, zoals bij De Wasplaats, het Inloophuis Sint Marten of basisschool KunstRijk (in het MFC Klarendal).

Het is óók mogelijk om een financiële bijdrage te geven. Maak daarvoor contact met het Inloophuis of bekijk het beeld hier onder.

De Paas tas actie Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek is een gezamenlijk initiatief van inloophuis Sint Marten en Villa Klarendal in samenwerking met andere niet-aangesloten vrijwilligers uit de wijk.

Op Goede Vrijdag kunnen bewoners die hier over zijn bericht, op een locatie in de wijk, hun tas ophalen – zodat ook zij een fijn Paasfeest hebben.